More


  O nouă serie de alimente comunitare pentru zălăuani

  - Advertisement -

  Conform Primăriei Municipiului Zalău, la punctul de distribuirea alimentelor comunitare primite prin Programul European de Distribuire a Alimentelor (PEAD), situat pe str. Avram Iancu, nr. 38, un număr de circa 400 de beneficiari aflați pe listele suplimentare, vor primi 8 kilograme de făină albă, 9 kg de făină mălai, un pachet de paste, 5 litri de ulei, o cutie de roșii în bulion, două cutii de zacuscă, un borcan de miere de albine şi 1 kg de zahăr.

  Pe listele suplimentare sunt înscrişi șomerii indemnizați pe lunile septembrie și octombrie 2013, persoanele cu handicap gradul I și II, indemnizate în septembrie și octombrie 2013, pensionari (copii orfani) care nu au fost trecuți pe listele inițiale şi beneficiari ai venitului minim garantat pe lunile august şi septembrie 2013.

  Alimentele pot fi ridicate până în data de 7 martie 2014, de la punctul de distribuire din Zalău, situat pe str. Avram Iancu, nr. 38, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

  În municipiul Zalău, pe listele iniţiale ale beneficiarilor acestor alimente au figurat, un număr de 5.742 de persoane, iar la nivelul judeţului Sălajul numărul acestora a ajuns la 37.516 de persoane.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare