Pensionarii sălăjeni dau buluc la biletele de tratament1007 cereri pentru 100 de bilete

Potrivit datelor oficiale ale Casei Județene de Pensii (CJP) Sălaj, un număr de 1.007 de pensionari şi-au depus, până la această dată, cereri pentru biletele de tratament, iar oferta este de doar 100 de bilete de tratament.
Potrivit reprezentanţilor Casei Judeţenene de Pensii Sălaj, în luna februarie au fost repartizate 70 de bilete de tratament, la care se adaugă alte 30 de bilete obţinute suplimentar. Staţiunile pentru care s-au repartizat bilete sunt Bizuşa, Covasna, Voineasa şi 1 Mai.

Cei care doresc să obţină bilete de tratament trebuie să depună la sediul instituţiei un dosar care să cuprindă cererea de acordare a biletului de tratament, o recomandare medicală pentru tratament şi o copie după actul de identitate.

Cererile pentru bilete se pot depune zilnic, între orele 8.00-15.00, la ghişeul „Bilete de tratament” din cadrul CJP Sălaj. Începând cu anul 2013, contribuţia pentru un bilet de tratament este de 50% din pensia brută. În cazul pensionarilor care lucrează, este necesar a se prezenta şi adeverinţa cu venitul brut pe luna anterioară plecării la staţiune, iar plata va fi de 50% din venitul cumulat (pensia brută + salariul brut).
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts