More

    Protest în faţa Baroului de Avocaţi Satu Mare

    protest

    Un bărbat din judeţul Maramureş a protestat ieri în faţa Baroului de Avocaţi exprimându-şi în acest fel nemulţumirea faţă de faptul că, după spusele lui, un avocat sătmărean l-ar fi înşelat. Este vorba despre Pavel Marin, care purta pe piept şi o pancartă pe care erau scrise nemulţumirile sale. Maramureşeanul pretinde că i-ar fi dat unui avocat sătmărean suma de 1.500 de lei reprezentând o prima tranşă din onorariul său, ca acesta să-l reprezinte într-un proces pe care bărbatul îl avea cu unul dintre cumnaţii săi. Protestatarul a precizat că a trimis aceşti bani prin poştă, însă nu a primit din partea avocatului nicio chitanţă pentru ei. Mai mult decât atât, Pavel Marin este nemulţumit de faptul că avocatul nu a făcut nimic în instanţă şi acum îşi doreşte banii înapoi.

    Maramureşeanul a mai spus că a depus la Baroul Avocaţilor Satu Mare o plângere în luna octombrie a anului trecut la care a primit un răspuns la jumătatea lunii decembrie prin care i se comunica că avocatul sătmărean a urmat toate demersurile legale, iar speţa în care era implicat s-a rezolvat pe cale amiabilă. Răspunsul l-a nemulţumit pe Pavel Marin care a depus o contestaţie rămasă fără răspuns până ieri.
    Avocatul sătmărean acuzat a precizat că el consideră că prin tot ceea ce a făcut a respectat legea, că suma de bani primită de la Pavel Marin a fost cheltuită cu mai multe drumuri şi că are acte doiveditoare atât pentru banii primiţi cât şi pentru cheltuielile făcute cu acest caz.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE