More

  Volei masculin – Divizia A1 / Volei Municipal Zalău și-a dezamăgit suporterii

  Volei Municipal Zalău – Ştiinţa Explorări Baia Mare 1 – 3 (25 – 17, 19 – 25, 20 – 25, 25 – 27)

  Cu un obiectiv precis și cu bani mulți alocați de la bugetul local pentru atingerea acestuia, titlul de campioni la volei masculin, Volei Municipal Zalău a pierdut, aseară, meciul disputat acasă cu cei de la Explorări Baia Mare și pe lângă faptul că și-a dezamăgit fanii, prezenți în număr mare la meciul de la Sala Sporturilor, riscă acum să coboare în clasament.

  Meciul cu băimărenii de la Explorări, echipă clasată pe locul V în Divizia A1 de volei masculin, a început bine pentru elevii lui Aurel Vlaicu, primul set fiind câștigat clar, fără prea mari emoții, de cei de la Volei Municipal Zalău, scor 25-17. Dar, probabil crezându-se cu „sacii în căruță”, încă înainte de final, în următoarele seturi nu s-a mai legat nimic în jocul sălăjenilor și au pierdut tot, minge după minge, set după set.

  Ceva mai disputat a fost setul 4, când voleibaliștii zălăuani au încercat „să smulgă” victoria dar nu au reușit, scor final 25-27 pentru Explorări.

  Extrem de supărat după meci, antrenorul zălăuanilor, Aurel Vlaicu a spus că înfrângerea de pe teren propriu este umilitoare, va face o analiză a evoluţiei echipei şi va lua măsurile care se impun.

  Volei Municipal Zalău: Adriano Lamb, Peter Nagy, Fabian Birău, Răzvan Mihalcea, Marian Bala, Sebastian Krause şi Adrian Feher (libero). Au mai evoluat: Gabriel Cherbeleaţă şi Vlad Tebieş.
  Antrenori: Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae

  Ştiinţa Explorări Baia Mare: Dragoş Răileanu, Vlad Negrean, Glad Cuciureanu, Gheorghe Socaciu, Robert Ţuţea, Silviu Şuşon şi Ciprian Tofan (libero). A mai evoluat: Andrei Veber.
  Antrenori: Marius Botea şi Sorin Pop
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE