More


  Victorie și atât!

  =

  picture-021

  Olimpia a învins ieri după amiază cu 4-0 o trupă de puști ce a purtat echipamentul de joc al celor de la UTA. Boștină și Lemac au reușit să înscrie două duble în partea secundă și galben-albaștrii și-au trecut în cont trei puncte lejere cu care rămân pe primul loc în play-off.

  Practic, meciul dintre Olimpia și UTA s-a încheiat înainte să înceapă… Patronul arădenilor, Adrian Marțian, le-a interzis seniorilor să intre pe teren și a trimis la Satu Mare o grupă de juniori republicani de la club.

  Iar puștii de 16-18 ani de la Arad abia coborâți din microbuz la 16,45 au intrat în joc fără încălzire și în prima repriză au reușit să țină tabela nemodificată.

  Treziți la realitate după pauză, jucătorii Olimpiei încep să joace fotbal iar Boștină în minutul 50 a și reușit să deschidă scorul. S-a jucat la o singură poartă , iar abia intrat în teren Lemac a dublat diferența în minutul 64 cu un semivole la colțul lung. Același Boștină ( min 74) și Lemac ( min 82) aveau să mărească decisiv diferența după o repriză secundă în care arădenii n-au reușit să ajungă decât de două ori în preajma careului lui Anca Trip.

  Culmea e că seniorii de la UTA au venit pe banii lor la Satu Mare și au urmărit meciul de lângă tribuna oficială.

  Căpitanul arădenilor , Mircea Neagu s-a prezentat la începutul meciului cu o listă de jucători și a informat observatorul de joc că cei de la club nu le-au adus legitimațiile.

  ”Am făcut rost de bani pentru deplasare, am vrut să jucăm și să respectăm competiția. Chiar am anunțat că renunțăm la salariile pe mai și iunie doar să ne lase să ne batem pentru salvarea de la retrogradare și tot nimic ” a spus trist la începutul meciului căpitanul… nejucător de la UTA.

  La conferința de presă, antrenorul juniorilor de la UTA, Alexandru Gaica recunoștea că în cariera lui n-a mai trăit astfel de momente jenante.

  ”Am venit să limităm proporțiile scorului. Nu e treaba mea să comentez situația de la club dar e clar că lucrurile nu merg deloc bine. Suntem ca și retrogradați din punct de vedere sportiv. Nu știu dacă vom termina campionatul în aceste condiții.”a spus Gaica.

  De partea cealaltă secundul Mircea Bolba s-a limitat în a spune:

  ”Îi felicit pe băieți pentru rezultat, dar trebuie să uităm rapid acest meci. Am făcut o primă repriză slabă din cauza lipsei de concentrare. E greu să te motivezi când ai în față o trupă de puști”.

  De remarcat fair-play-ul celor 3-400 de spectatori care la final i-au aplaudat pe puștii arădeni cu un plus de felicitări pentru portarul de nici 16 ani Răzvan Stanciu.
  Olimpia va juca sâmbătă la Motru în etapa a 5-a a play-out-ului.

  Olimpia: Anca-Trip – Muntean, Mureşan (min 17 Ene), Bălău, Iuhas – Gavrilescu, Svarczkopf, R. Rus, Zsiga (min 61 Lemac) – Bujor (min 67 Feier), Al. Boştină.
  Antrenor: Tiberiu Csik

  UTA: Stanciu – Bocşa, Fl. Ardelean, Opirlescu, N. Oltean – A. Lazăr (min 64 Ardelean), D. Dan, A. Simion, Denuţ (min 55 Dolga) – Trabalka, Macovei(Dolga min71) .
  Antrenor: Alexandru Gaica

  Arbitri:Sergiu Popa (Aiud) – Bogdan Gheorghioiu (Timișoara) și Raul Ghiciulescu (Lugoj).
  Rezervă: Dănuț Maghiar (Baia Mare).
  Observatori FRF: Mircea Ciglenean (Cluj) și Attila Kanyaro (Târgu Mureș)

  Play-off seria Est
  CSMS Iaşi – Rapid B. 0-0
  SC Bacău – ACS Berceni 1-1
  U. Slobozia – FC Clinceni 0-1
  Clasament
  1.Iasi 27p,
  2.Rapid 25,
  3. Slobozia 22p…

  Play-off seria Vest
  FC Olt – CSM R. Vâlcea 0-2
  U Craiova – Metalul Reşiţa 1-2
  Gloria Bistriţa – ASA Târgu Mureş 0-1
  Clasament
  1. ASA 24p,
  2. CS U Craiova 23p.
  3. Bistrita 20p…

  Play-out seria Vest
  Olimpia-UTA 4-0
  Mioveni-Bihor 1-1
  Motru a stat
  Clasament
  7. Olimpia 27p,
  8.Mioveni 23,
  9. Bihor 22p…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img