More

  FRF / Mircea Sandu a renunţat la funcţia onorifică

  Mircea Sandu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Fotbal. Sandu i-a cerut lui Burleanu demisia, demonstrând faptul că actualul preşedinte al Federaţiei ştia de contractul său încă din data de 6 martie, când i-a scăzut renta viageră de la 75.000 de euro anual la 50.000. Actualul preşedinte al FRF a ţinut să lămurească această problemă.

  “Mi-aş dori să-l văd pe Mircea Sandu să susţină un demers naţional fără să aibă ceva de câştigat din punct de vedere financiar. Salut decizia lui de a renunţa la acel contract megaloman. Pentru mine capitolul Mircea Sandu este unul încheiat. Vreau să îi transmit că pentru orice sfat sau critică constructivă pentru fotbalul românesc sunt gata să îl accept”, a declarat Burleanu.

  Preşedintele FRF s-a arătat încântat de noua faţă a naţionalelor de tineret, care în ultima săptămână au reuşit să învingă adversari precum Italia sau Macedonia.

  “Am fost impresionat de profesionalismul noilor selecţioneri de la naţionalele de tineret. Începe să adie acea briză a schimbării pe care toţi o aşteptam”, a mai spus Răzvan Burleanu.

  Federaţia Română de Fotbal este cea care se ocupă de organizarea ligilor a doua şi a treia, în cadrul cărora vor apărea unele schimbări începând cu noul sezon.

  “Liga a doua şi a treia urmează să debuteze. Faţă de sezonul trecut, s-a decis ca echipele să rămână în play-off şi play-out cu acelaşi număr de puncte de la finalul campionatului pentru a nu mai exista discuţii ca sezonul trecut”, a mai precizat preşedintele FRF.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE