“Pianiştii” şi-au făcut de cap la sfârşitul săptămâniiHoţii şi-au cam făcut de cap la sfârşitul săptămânii trecute prin judeţ. De exemplu, în urma activităților specifice desfășurate de către lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică a fost identificat R. Marin de 29 ani, din comuna Tarna Mare, sat Bocicău, județul Satu Mare, care în seara zilei joi, în timp ce se afla în locuința lui G. Vasile de 31 ani, domiciliat în aceeași localitate, profitând de neatenția acestuia, i-a sustras din portofel suma de 450 euro. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

De asemenea, vineri, la ora 21.57, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către un angajat al unei stații de carburanți din municipiu, cu privire la faptul că a surprins o persoană în timp ce încerca să sustragă bunuri de la benzinărie. Polițiștii sosiți la fața locului l-au identificat pe S. Mircea de 47 ani din Satu Mare, care a încercat să sustragă o ladă cu băuturi răcoritoare. Prejudiciul, în valoare de 39 lei, a fost recuperat și restituit părții vătămate.
Şi ca meniul să fie complet, sâmbătă, la ora 17.15, lucrătorii Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați telefonic de către o angajată a unei societăți comerciale din Botiz despre faptul că a surprins o persoană de sex masculin în timp ce sustrăgea bunuri din alimentară, după care a fugit. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști a fost identificat și prins autorul furtului, în persoana numitului S. Ștefan de 49 ani, din comuna C. A. Rosetti, sat Cotu Ciorii, județul Buzău, asupra căruia au fost găsite napolitane, doze de bere și țigări, bunuri în valoare totală de 64 lei, sustrase din magazin. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.
Pavel Prodaniuc

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts