More

    Un nou start la Şcoala de Arte Satu Mare

    arteŞcoala de Arte Satu Mare a deschis vineri noul an şcolar printr-un spectacol susţinut la Grand Mall Satu Mare şi care a fost oferit de cursanţii fiecărei secţii. La eveniment au participat managerul şi directorul Şcolii de Arte, Mircea Deac, respectiv Florin Pop, alături de cadrele didactice, dar şi conducerea Asociaţiei Artiştilor Plastice (AAP) Satu Mare, reprezentată de preşedintele Gergely Csaba şi prim-vicepreşedintele Ştefan Tillinger. Mircea Deac a declarat că în acest an s-au înscris 700 de cursanţi la toate secţiile instituţiei, cărora le-a urat mult succes în cadrul noului an şcolar.

    Spectacolul a debutat cu canto susţinut de Larisa Botiş şi Armand Ştef din clasa profesorului Călin Keresztes, urmat de momente de dans sportiv prezentate de Denis Coşarcă – Cerasela Torja, Denis Dehenes – Larisa Por, Victor Lăzărescu – Cristiana Lucuţ şi Adrian Ilie – Denisa Boţ, din clasa profesorului Ovidiu Ignat. Show-ul a continuat cu o reprezentaţie de balet oferită de Catinca Crăciun, şi de un recital de pian cu Mara Florian.

    A urmat moment de actorie cu Horea Fedorca din clasa profesorului Cariol Erdos, muzică populară cu Bianca Maxim din clasa profesorului Vasile Chioran şi Mihai Muscan la taragot, din clasa profesorului Petre Voropciuc. Festivitatea de deschidere s-a încheiat cu spectacol de muzică uşoară, susţinut de Emanuel Pălcuş la chitară din clasa profesorului Szallai Laszlo, Ellek Anita, Alexandru Contraş şi Vlad Belbe din clasa profesorilor Pap Beata, Răzvan Papp şi Călin Keresztes.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE