More

    Avocatul lui Bia Ţiganul, încarcerat

    adalbertszekely

    Avocatul sătmăream Adalbert-Cornel Szekely a fost prins de polițiști și încarcerat în Penitenciarul Satu Mare, la patru zile după ce a fost condamnat alături de Ionel Leleci, poreclit Bia Țiganul, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influență.

    ”În cursul zilei de luni poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma activităţilor specifice desfăşurate au identificat şi prins pe Adalbert S. în vârstă de 45 de ani, din Satu Mare care figura ca urmărit naţional şi pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Curtea de Apel Oradea , fiind condamnat la trei ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă . Bărbatul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare şi urmează a fi transferat în penitenciar unde îşi va ispăşi pedeapsa”, se arată într-un comunicat de presă de IPJ Satu Mare.

    Adalbert-Cornel Szekely a fost condamnat săptămâna trecută la trei ani de închisoare pentru că, împreună cu Bia Țiganul, a cerut 5.000 de euro de la un sătmărean, lăsând să se înţeleagă că au influenţă asupra unor magistraţi, judecători şi procurori, de la instanţele şi parchetele din Satu Mare. Cei doi au pretins şi primit banii pentru a interveni pe lângă aceşti magistraţi pentru a-l ajuta pe fiul denunţătorului să fie eliberat din arest şi să nu mai fie trimis în judecată pentru infracţiunea de tâlhărie.
    Szasz Lorand

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE