Caravana PSD, în mijlocul sătmărenilor din Micro 161

Echipa de campanie a PSD, coordonată de preşedintele executiv al Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, Radu Roca, şi preşedintele Organizaţiei de Tineret Municipale a PSD Satu Mare, Ionuţ Bujor, s-a aflat ieri în cartierul Micro 16.

Cu această ocazie au fost împărţite materiale electorale, iar cetăţenii au fost îndemnaţi să se prezinte duminică la urne şi să voteze candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la Preşedinţia României, Victor Ponta. Sătmărenilor li s-a amintit că în perioada în care Ponta a ocupat funcţia de prim-ministru au fost reîntrregite pensiile şi salariile, iar economia Româniaie a înregistrat creşteri la aproape toate capitolele.

            Majoritatea sătmărenilor întâlniţi au declarat că vor ţine cont atât de discuţiile purtate cu membrii Caravanei PSD cât şi de alte informaţii pe care le deţin în legătură cu investiţiile făcute de actualul Guvern în judeţ şi că sunt de părere că Victor Ponta le poate reprezentat cel mai ine interesele la nivel înalt. În consecinţă, se vor prezenta duminică la urne şi vor vota Victor Ponta.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts