Caravana PSD la Ardud, Carei, Crucişor şi Satu Marepsd

Echipele de campanie ale PSD au stat duminică şi luni de vorbă cu cetaţenii din Ardud, Carei, Crucişor, precum şi în mai multe locaţii din municipiul Satu Mare. Cu această ocazie, cetăţenilor întâlniţi de Caravana PSD le-a fost explicată importanţa exercitării dreptului la vot şi li s-a recomandat să voteze în cunoştinţă de cauză candidatul care le poate apăra interesele. Rezultatele acţiunilor nu au întârziat să apară, astfel că cetăţenii din aceste localităţi au primit cu încredere şi speranţă echipa “celor trei trandafiri” şi au dat asigurări că în data de 2 noiembrie se vor prezenta la urne şi vor vota candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta. Cei mai mulţi oameni s-au plâns de regimul Băsescu, menţionând că abia aşteaptă ca mandatul acestuia să se încheie. “Scăpaţi-ne de Băsescu, ne-a tăiat pensiile, salariile şi ne-a trimis copiii la muncă în străinătate” spune un cetaţean din Ardud.

Victor Ponta vrea să fie un alt model de preşedinte, fără conflicte, fără scandal, care îşi doreşte ca toţi cetăţenii să participe şi să colaboreze pentru dezvoltarea României. Este singurul care a demonstrat că poate elibera România de regimul Băsescu, singurul care a rezistat atacurilor actualului preşedinte şi ale oamenilor acestuia.
Staff-ul de campanie PSD va continua să se întâlnească cu oamenii pentru ca toţi să afle proiectele pe care Victor Ponta le are pentru o Românie unită. Concluzia unanimă a fost una singură: Alianţa PSD- UNPR- PC are capacitatea şi forţa de a lupta pentru ca Victor Ponta să devină preşedintele României.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts