Cartierele Micro 17 şi Carpaţi II, în reabilitare din primăvarăcarpati1

Începând din primăvara anului viitor, în cartierele Micro 17 şi Carpaţi II vor fi executate ample lucrări de reabilitare stradală, asta după ce până acum au fost reabilitate doar trotuarele. Primarul Dorel Coica a precizat ieri, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu cetăţenii din Carpaţi II, că vor fi asfaltate toate străzile din acest cartier, inclusiv strada Alecu Russo. La întâlnirea cu cetăţenii, Dorel Coica a fost însoţit de viceprimarul Radu Roca, precum şi de echipa de campanie a PSD a cărei membri au împărţit materiale electorale şi au făcut cunoscut programul electoral şi mesajul candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezideţiale, Victor Ponta.

Reabilitare totală
Potrivit celor afirmate de edilul şef, în cadrul lucrărilor de reabilitare care vor fi executate din primăvara viitoare în cele două cartiere, vor fi asfaltate toate străzile, va fi refăcut spaţiul verde acolo unde este distrus şi vor fi create locuri de joacă pentru copii.

“Am început cu reabilitarea trotuarelor şi aici în Carpaţi II, şi în Micro 17. Din primăvară vom începe reabilitarea intregrală a acestor cartiere”, le-a spus Dorel Coica cetăţenilor.

Profitând de prezenţa primarului în mijlocul lor, locatarii din zonă i-au înmânat o serie de petiţii scrise şi i-au solicitat să le rezolve mai multe probleme edilitare. Unii au cerut să fie create mai multe locuri de joacă pentru copii, alţii au solicitat ca să dispună Poliţiei Locale să patruleze mai des prin cartier pentru a-i împiedica pe cei care caută în tomberoanele de gunoi să facă mizerie în jurul acestora. De asemenea, au fost voci care au cerut să fie amendaţi stăpânii de animale de companie care nu curăţă în urma acestora atunci când ies cu ele la plimbare. Mai mult decât atât, un cetăţean a dorit să-i arate primarului spatele unui magazin alimentareunde zac mai multe cadavre de pisici.

“Au fost multe cereri, dar noi încercăm să le rezolvăm doleanţele”, a mai spus primarul Dorel Coica.

Cei care locuiesc pe strada Alecu Russo au încercat să-i explice situaţia în care se află această stradă, în special partea formată mai recent. Pentru a vedea la faţa locului cum stau lucrurile, primarul Dorel Coica a făcut o vizită până pe această stradă, urmând a lua măsurile ce se impun.

carpati2

Îndemn la vot
Alături de primarul Dorel Coica, la întâlnirea cu cetăţenii au fost prezenţi şi membrii staff-ului de campanie al PSD, coordonaţi de preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei Satu Mare a PSD, Manuela Rogoz, şi preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret Satu Mare a PSD, Ionuţ Bujor. Aceştia au împărţit materiale electorale, au stat de vorbă cu oamenii, au prezentat mesajul şi programul electoral al candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezindenţiale, Victor Ponta.

“Am profitat de această întâlnire pentru a le face cunoscut tuturor cetăţenilor pe care i-am întâlnit mesajul candidatului Victor Ponta la Preşedinţia României. De asemenea, i-am îndemnat ca pe data de 2 noiembrie să se prezinte la urne şi să voteze candidatul nostru la prezidenţiale”, a declarat Ionuţ Bujor.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts