Cetăţenii au încredere în Victor Pontapomi1

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, alături de echipa de campanie coordonată de preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret Satu Mare a PSD, Raul Băbţan, s-au aflat duminică în campanie electorală în localităţile Lipău, Pomi şi Păuleşti. După ce s-au rugat împreună cu credincioşii în cadrul Sfintei Liturghii oficiate în biserici, membrii staff-ului de campanie PSD au împărţit pliante, au stat de vorbă cu cetăţenii, prezentându-le programul electoral şi mesajul candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, şi i-au îndemnat ca pe data de 2 noiembrie să se prezinte la urne şi să voteze Victor Ponta.

Rugăciune în biserici
Încă de dimineaţă, preşedintele PSD Mircea Govor, alături de reprezentanţii echipei de campanie, au participat şi s-au rugat la Sfânta Liturghie la biserica ortodoxă din localitatea Lipău. A rămas aici o parte din staff-ul de campanie pentru a sta de vorbă cu oamenii şi a-i îndemna să se prezinte la urne în data de 2 noiembrie şi să-l voteze pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta. Altă parte a echipei, împreună cu Mircea Govor şi Raul Băbţan, s-a deplasat la biserica din localitatea Pomi, unde au fost întâmpinaţi de primarul comunei, Vasile Lang. Împreună s-au rugat la biserica din localitate, iar la finalul Liturghiei, după ce credincioşii au ieşit din biserică, acestora le-au fost împărţite pliante cu programul şi mesajul candidatului Victor Ponta. Totodată, au fost îndrumaţi să se prezinte la urne şi să aleagă candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale.

În ambele situaţii, cetăţenii i-au primit cu bucurie pe reprezentanţii PSD şi majoritatea dintre aceştia au promis că pe data de 2 noiembrie se vor prezenta la urne şi vor vota cu actualul premier Victor Ponta. Reîntregirea pensiilor şi a salariilor dar şi măsurile luate în agricultură care le-au îmbunătăţit viaţa sunt doar câteva dintre argumentele care îi determină să facă acest lucru.

pomi2

Cetăţenii au încredere în Victor Ponta
Preşedintele Mircea Govor şi-a exprimat convingerea că cetăţenii comunei Pomi au încredere în Victor Ponta şi că-l vor vota la alegeri. “Am participat la Liturghie alături de primarul Vasile Lang şi de colegii mei din echipa de campanie, şi mă bucur că în această zi superbă am putut să fiu alături de aceşti minunaţi cetăţeni din Pomi, cărora le mulţumesc pentru primire. Le transmit tuturor să aibă mare încredere în noi, în PSD. De fapt, cred că şi au, pentru că majoritatea lor îşi pun mari speranţe că Victor Ponta va fi viitorul preşedinte al României”, a spus Mircea Govor.
De asemenea, şi primarul Vasile Lang este convins că cetăţenii din Pomi vor vota Victor Ponta la prezidenţiale.

“Ne bucurăm de prezenţa în mijlocul nostru a preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, şi suntem ferm convinşi că actualul preşedinte al PSD la nivel naţional, Victor Ponta, va deveni şi preşedintele României. Din ceea ce constat eu, la Pomi, majoritatea cetăţenilor îl vor vota pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale”, a precizat Vasile Lang.

Preşedintele tinerilor social- democraţi din judeţul Satu Mare, Raul Băbţan, îi invită pe cetăţeni să se prezinte la urne în data de 2 noiembrie şi să voteze candidatul PSD-UNPR-PC. “Ca preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret Satu Mare a PSD, alături de colegii mei din echipa de campanie, am fost la Lipău şi Pomi unde am stat de vorbă cu cetăţenii, am transmis mesajul candidatului Victor Ponta şi i-am îndemnat să se prezinte la urne în data de 2 noiembrie şi să voteze candidatul nostru la Preşedinţia României”, a afirmat Raul Băbţan.

O acţiune similară a avut loc duminică după amiază şi în localitatea Păuleşti unde, de asemenea, s-a stat de vorbă cu cetăţenii, au fost împărţite pliante iar cetăţenii au fost îndemnaţi să se prezinte la urne la alegerile prezidenţiale şi să voteze candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts