Club din Cluj, ţepuit de cinci sătmărenidiesel

După ce au chefuit o noapte întreagă la Clubul Diesel din Cluj-Napoca, cinci sătmăreni au încercat să tragă o ţeapă de câteva sute de lei plecând, rând pe rând din local, fără ca să ceară şi apoi să achite nota de plată. Cei cinci cheflii au fost identificaţi după imaginile surprinse de camerele de supraveghere iar conducerea clubului i-a reclamat la Poliţie.

Cei cinci sătmăreni, un fost poliţist sătmărean cunoscut sub pseudonimul de Gelu Fotomodelu, un prieten de-al său şi trei fete, au chefuit în urmă cu circa o săptămână în clubul clujean, după care au dispărut unul după celălalt din local, lăsând neachitată o notă de plată de câteva sute de lei, după cum susţine conducerea clubului.

Sătmărenii au fost identificaţi ulterior după imaginile surprinse de camerele de supraveghere din club, în baza cărora conducerea localului a depus o plângere la Poliţie.

Una dintre fetele care i-au însoţit pe cei doi sătmăreni spune că ea nu are nicio vină, precizând că a fost invitata lor. De asemenea, mai susţine că ea nu a comandat nimic ci a consumat ceea ce au comandat băieţii şi este de părere că cel care a comandat trebuie să achite şi nota de plată. Printr-un mesaj postat pe Facebook, tânăra atrage atenţia şi altor fete să aibă grijă cu cine ies la cluburi seara.

Conducerea clubului clujean a mai arătat că a fost luată hotărârea de a face publice încercările de înşelătorie şi furt ale unor clienţi de teapa celor despre care este vorba.

“Pe lângă mediatizarea de pe Facebook, vom continua şi cu presa. Bineînţeles că toate aceste acţiuni vor fi acompaniate de plângerea depusă la Poliţie”, au spus reprezentanţii clubului clujean.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts