Curse spre Antalya, direct de pe Aeroportul Satu Mareantalya

Agenția de turism Paralela45, în colaborare cu Aeroportul Satu Mare şi Consiliul Judeţean va introduce în vara anului 2015 o cursă charter Satu Mare – Antalya. Cursele vor începe din data de 9 iunie 2015 și vor fi operate cu o aeronavă de 186 locuri închiriată de la compania Pegasus, divizia low cost a companiei Turkish Airlines. Ultimul zbor pentru sezonul 2015 va fi în data de 15 septembrie.

Parcare gratuită şi turişti din patru judeţe
Managerul Agenţiei Paralela – 45 Satu Mare, Mircea Spătaru, a precizat că există deja și tarifele pentru sezonul 2015.

Astfel, se acordă reduceri de early booking de până la 45%, iar cei care își pot programa deja perioada de concediu pe anul viitor pot beneficia de tarife foarte atractive, promite reprezentantul agenţiei de turism.

Un avantaj al acestei oferte îl reprezintă şi parcarea gratuită la Aeroportul Satu Mare, cu atât mai mult cu cât agenția Paralela45 se aşteaptă şi la turiști care vor veni din Maramaureş, Sălaj sau Bihor.

Clienţi şi din Ungaria
Iniţiatorii acestui proiect susţin că se va promova acest zbor și peste graniță în Ungaria, astfel încât și cei din zonele limitrofe pe o raza de 100 – 150 km să vină la Satu Mare pentru a alege acest zbor. Mircea Spătar mai susţine că în funcție de gradul de ocupare care îl va avea acest zbor, Paralela45 Satu Mare va putea în viitor să introducă și alte destinații de vacanță, precum insulele grecești.

Managerul Paralela 45 susţine că turiştii vor să îşi petreacă concediul în locaţii nu prea îndepărtate de cele în care locuiesc, motiv pentru care agenţiile încearcă să extindă oferta de zboruri charter.

În acelaşi timp, şi aeroporturile din provincie încep să le ofere facilităţi operatorilor de chartere, încercând să-i atragă.

Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts