Desant SOCIAL-DEMOCRAT în Tăşnad. VICTOR PONTA porneşte ca FAVORITPreşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD şi director de campanie, Raul Băbţan, preşedintele Organizaţiei Orăşeneşti Tăşnad a PSD şi primar al Tăşnadului, Vasile Mitraşca, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD şi consilier judeţean Oliviu Buzgău, alături de peste o sută de social-democraţi au fost azi în mijlocul locuitorilor din oraşul Tăşnad.

 

20141031_111321

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prezent în mijlocul tăşnădenilor, primarul oraşului Tăşnad, Vasile Mitraşca, le-a explicat românilor de ce este bine să îl voteze pe Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al României. Edilul şef tăşnădean a invocat două motive principale, printre care experienţa candidatului, precum şi frecventabilitatea acestuia în mediile politice occidentale.

 

20141031_112827

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a enumerat motivele pentru care Victor Ponta merită să ocupe cea mai înaltă funcţie în stat. Mircea Govor a precizat că de numele lui Victor Ponta se leagă îndreptarea nenorocirilor făcute de de Emil Boc şi Traian Băsescu, respectiv de sprijinirea necondiţionată a judeţului Satu Mare şi, implicit, a oraşului Tăşnad.

20141031_110819

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Tăşnădenii au dat asigurări că îl vor vota pe Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al României, cu atât mai mult cu cât măsurile sociale şi economice şi-au atins scopul scontat.

 

20141031_112635

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts