Echipele de campanie ale PSD, primite cu simpatie la Medieşu Aurit, Halmeu, Lucăceni şi Satu Maremedies

Echipele de campanie ale PSD au stat marţi de vorbă cu cetăţenii din Medieşu Aurit, Halmeu, Lucăceni şi din municipiul Satu Mare. Aceştia s-au bucurat de o prietenoasă primire, cetăţenii declarându-se optimişti în şansele lui Victor Ponta de a ajunge la Palatul Cotroceni, pentru că este singurul candidat cu adevărat pregătit să ocupe funcţia de preşedinte al României.

Reprezentanţii PSD au stat de vorbă cu localnicii, explicându-le importanţa participării la vot, au împărţit materiale electorale cu realizările pe care Victor Ponta le-a avut de când este primul ministru al României şi programul pe care îl are ca şi candidat al Alianţei electorale PSD-UNPR-PC .

Cea mai importantă calitate a candidatului Victor Ponta este aceea că şi-a respectat întotdeauna cetăţenii, onorându-şi toate promisiunile! Politica lui nu este doar una consecventă, ci şi una care vine în întâmpinarea nevoilor şi cerinţelor oamenilor.

“Ne dorim în fruntea ţării un om corect mai presus de orice şi domnul Ponta este un om corect”, spunea o bătrânică din târgul de la Medieşu Aurit.

Misiunea lui Victor Ponta, ca om politic, este aceea de a ridica nivelul de trai al românilor la unul european, aceea de a schimba faţa coruptă a României şi de a aduce unitate între cetăţeni, să sprijine investiţiile publice indiferent de dezbaterile ideologice şi care să ajute la consolidarea poziţiei României la masa negocierilor europene.

În anul 2015 va exista spaţiu fiscal pentru reducerea TVA la 9% la legume-fructe şi apoi la carne. Guvernul Ponta a avut succes cu reducerea TVA la produse de panificaţie. Asta înseamnă că anul viitor putem începe proiectul pentru legume-fructe, unde avem o mare evaziune fiscală, iar apoi şi la carne.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts