Evenimente rutiere cauzate de neatenţieaccident

Agenţii de circulaţie au fost solicitaţi la sfârşitul săptămânii trecute pentru a interveni la patru evenimente rutiere, soldate cu accidentarea a cinci persoane.În toate cele patru accidente de circulaţie conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. De asemenea le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Primul accident s-a produs vineri dimineaţă, în Piaţa Libertăţii din municipiul Satu Mare, unde Maria B., în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca Honda, pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor, a acroşat o pensionară în vârstă de 71 de ani care în calitate de pieton era angajată în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a pensionarei. Un alt eveniment rutier a avut loc sâmbătă pe DJ 193, în afara localităţii Necopoi, în cadrul căruia Lucian N., în vârstă de 25 de ani, care conducea autoutilitara marca Mercedes pe fondul conducerii imprudente a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autovehiculul în şanţul din partea dreaptă a drumului. În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto.

Tot sâmbătă, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 1C, unde Ovidiu T., în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen pe raza localităţii Halmeu, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia pe fondul neasigurării corespunzătoare la efectuarea manevrei de depăşire a acestui autoturism care circula în faţa sa şi care era condus de Dorin L., care de asemenea nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a celor doi şoferi şi a unui pasager minor în vârstă de 7 ani, din acelaşi autoturism.Toate cele 3 persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală a nici uneia dintre ele.

Şi poliţiştii rutieri careieni au intervenit sâmbătă la un eveniment produs pe raza localităţii Ghenci, în cadrul căruia un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Racşa, care conducea o autoutilitară marca Ford Transit, la efectuarea manevrei de mers înapoi la ieşirea din curtea unui imobil nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat o tânără în vârstă de 17 ani care circula regulamentar în calitate de pieton pe trotuar. În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a tinerei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts