More

    Expoziție de fotografie la Muzeul de Artă din Zalău

    „Eyes of the beholders – Percepția frumuseții este subiectivă”, expoziţia fotografică a sălăjeanului Ovidiu Cristian Spînu, va avea loc marţi, 7 octombrie 2014, de la ora 18.00, la Muzeul de Artă „Ioan Sima” din Zalău, în cadrul evenimentelor „Muza Fest”.

    Artistul sălăjean, stabilit la Cluj, scrie despre lucrările sale pe o pagină de socializare: „Eu nu sunt fotograf. Eu pictez cu lumină. Dacă nu crezi, aruncă un ochi peste imaginile mele. Cu instrumentele potrivite, până şi realitatea poate părea mai frumoasă”.
    De precizat faptul că municipiul Zalău găzduieşte, în perioada 25 septembrie – 9 octombrie, cea de a VI-a ediţie a „Festivalului Artelor – Muza Fest”, eveniment cultural aflat sub egida Consiliului Judeţean Sălaj, în organizarea Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj şi a Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău şi cu sprijinul Institutului Balassi – Centrul Cultural al Republicii Ungare din Bucureşti.

    În cadrul Festivalului Artelor vor avea loc expoziţii, lansări de carte, concerte de muzică veche, teatru, proiecţii de filme şi alte activităţi culturale care se vor desfăşura la sediul CCAJ Sălaj, la Muzeul de Artă „Ioan Sima”, la Biserica Romano-Catolică şi la Terasa „Boema” din oraş.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE