More


  Gașca Zurli la Casa de Cultură din Zalău

  =

  Copiii din Zalău, alături de părinţii lor, sunt invitaţi de către Gaşca Zurli şi „Un părinte mai bun” miercuri, 8 octombrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, la spectacolul „Am o căsuţă mică”, aflat în turneu național.

  Preţul unui bilet de teatru este de 22 de lei, biletele putând fi achiziţionate, miercuri, 8 octombrie, ora 17.00, din incinta Casei de Cultură. Părintele care îşi ţine copilul în braţe va plăti un singur loc. Turneul național „Am o căsuță mică” este parte din proiectul „Privește și învață” și Gașca Zurli.

  „Ideea ne-a venit în vara acestui an, când am fost prezenți în cadrul unui eveniment caritabil la Casa de copii din Valea Plopului. Am întâlnit acolo sufletele minunate care au mare nevoie de noi, de dragostea și de căldura noastră sufletească. De ce facem acest turneu? Pentru că ne place să vedem copiii și părinții fericiți împreună. Pentru că ne place să ajutăm copiii mai puțini norocoși prin intermediul tău și pentru că știm că doar în echipă putem face treabă bună! Astfel, în această toamnă, ne-am propus să vă bucurăm și să vă încântăm cu 20 de spectacole unice și minunate, cu șapte personaje Zurli, de care copiii se vor îndrăgosti pentru totdeauna, dacă nu cumva au făcut-o deja, care să coloreze zâmbete peste tot în țară“, spun organizatorii spectacolului.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img