Jucării vesele la Şcoala Gimnazială “Ion Creangă”creanga

Graţie mâinilor dibace ale elevilor de la Şcoala Gimnazială “Ion Creangă”, legumele şi fructele au luat diferite forme în cadrul evenimentului intitulat “Jucării Vesele”. Astfel, elevii de la şcoala gazdă, în colaborare cu preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33 şi Grădiniţa cu Program Prelungit “Draga Mea”, au confecţionat diferite figurine din legume şi fructe, pe care le-au expus în faţa şcolii. Acţiunea a făcut parte din cadrul unei activităţi comune desfăşurate de cele trei unităţi şcolare în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, coordonat de profesoarele Nicoleta Câmpian, Margareta Pop, Nicoleta Govor şi de educatoarele de la cele trei grădiniţe.

Elevii şi preşcolarii au confecţionat diferite figurine, maşinuţe, bărcuţe, animăluţe şi multe altele, acţiunea având scop stimularea imaginaţiei copiilor. Toate acestea au fost expuse în cadrul unei expoziţii organizată la intrarea în şcoală, de creaţiile elevilor şi preşcolarilor arătându-se interesaţi şi mulţi trecători. Directorul Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă”, Tamara Volcovinschi, a afirmat că această acţiune a fost organizată de Ziua Internaţională a Educaţiei. “Copii noştri sunt foarte talentaţi, de aceea am decis să organizăm o activitate mai deosebită dedicată toamnei. A fost o acţiune reuşită iar rezultatele sunt pe măsură”, a mai adăugat directorul şcolii.

De asemenea, tot în cadrul acestei acţiuni, elevilor şi preşcolarilor le-a fost prezentată piesa de teatru “Poveste de Toamnă”, scrisă de profesoara Nicoleta Câmpian, după care toţi cei care şi-au adus contribuţia la reuşita acestei acţiuni au primit în dar câte o brăţară. La acţiunea de la Şcoala Gimnazială “Ion Creangă” a fost prezent şi inspectorul şcolar general adjunct Szas Piroska, care a apreciat creaţiile micilor elevi şi preşcolari.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts