Piaţa de vechituri va fi modernizatăvechituri

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat ieri, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu cetăţenii, că în scurt timp vor fi demarate lucrările la modernizarea Pieţei de vechituri. Cu această ocazie, membrii staff-ului de campanie al PSD care l-au însoţit au distribuit pliante electorale şi i-au îndemnat pe sătmăreni să se prezinte la vot pentru alegerile prezidenţiale din data de 2 noiembrie.

Copertine schimbate
Primarul Dorel Coica, însoţit de staff-ul de campanie al PSD Satu Mare, s-a întâlnit ieri cu sătmărenii, fie ei comercianţi sau cumpărători, aflaţi în Piaţa de vechituri. Cu această ocazie le-a ascultat păsurile şi a promis că, în măsura în care se va putea, va face demersurile necesare să le rezolve problemele. Principala problemă ridicată de majoritatea comercianţilor a făcut referire la starea talciocului sătmărean. “Aceste nemulţumiri trebuie rezolvate pentru ca în municipiul Satu Mare să avem parte de un comerţ civilizat. În scurt timp vor fi finalizate lucrările de reabilitare ale pieţei din cartierul Micro 17, după care va urma Piaţa Mare. Aici, în Piaţa de vechituri vor fi schimbate copertinele. Trebuie să găsim fondurile necesare pentru a fi demarate aceste lucrări pentru a-i proteja pe cetăţenii noştri care vin aici”, a precizat primarul Dorel Coica.

Programul electoral al lui Victor Ponta, prezentat cetăţenilor
În tot acest timp, membrii echipei electorale a PSD Satu Mare le-au împărţit sătmărenilor aflaţi în talcioc fluturaşi cu programul electoral al candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, şi i-au îndemnat să se prezinte în data de 2 noiembrie la urne. “Este o acţiune prin care am urmărit două scopuri. O dată să aflăm problemele cu care se confruntă sătmărenii dar să le şi aducem la cunoştinţă programul electoral al candidatului PSD-UNPR-PC la Preşedinţia României, Victor Ponta. Am observat că cetăţenii ne primesc cu simpatie şi privesc cu ochi buni atât administraţia locală cât şi pe sperăm noi viitorul preşedinte al României, Victor Ponta. I-am îndemnat pe sătmăreni să se prezinte la vot şi să voteze candidatul nostru”, a precizat preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei Satu Mare a PSD, consilierul local Manuela Rogoz.

Totodată, preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret Satu Mare a PSD, Ionuţ Bujor, a afirmat că pe lângă aflarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii şi găsirea unor soluţii pentru rezolvarea acestora, acţiunea de ieri din Piaţa de vechituri a avut drept target determinarea cetăţenilor de a se prezenta la urne pe data de 2 noiembrie şi să voteze candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, pentru a deveni preşedintele României.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts