PP-DD Sălaj măcinat de traseiștiTrei consilieri aleși pe listele Partidului Poporului Dan Diaconescu – Filiala Sălaj au decis să schimbe culoare politică și să treacă în altă „barcă”, având sprijin legal Ordonanța 55/2014 prin care pot să treacă de la un partid la altul fără să își piardă mandatul.

Astfel, PP-DD Sălaj a pierdut doi consilieri locali, și anume pe Ilie Lupa și pe Haller Otto, membri ai Consiliului Local Municipal Zalău, care au trecut la PNL. 
De asemenea, consilierul județean, Marian Crișan, ales pe listele PP-DD Sălaj, se alătură membrilor partidului condus în Sălaj de deputatul Mirel Taloș, Partidul Liberal Reformator. 
În urma acestor „mișcări de trupe”, PP-DD rămâne doar cu un singur consilier, Georgiana Crișan, care, surpriză, este fiica lui Marian Crișan, consilierul județean plecat la PLR. 
În Consiliul Județean, PP-DD Sălaj mai are doi consilieri, pe președintele PP-DD Sălaj, Alin Demle și pe Gabriel Șandru. 
Demn de menționat faptul că în Sălaj, PNL a fost primul partid care a pierdut membri în baza Ordonanței 55/2014, plin „plecarea” consilierilor locali municipali Rodica Mureșan și Raul Dragoș, și a consilierului județean Alexandru Dimitriu la partidul lui Tăriceanu, PLR. 

Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts