Primăria Satu Mare dezvoltă cartierul Curtuiuşcurtuius

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, însoţit de către viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca şi consilierii locali PSD Octavian Ardelean şi Ioan Pop, directorul Poliţiei Locale Satu Mare, Ioan Precup, directorul Transurban, Ionuţ Bujor, respectiv de mai mulţi şefi de servicii din cadrul administraţiei locale, a susţinut ieri (n.r. vineri) o şedinţă de audienţe cu sătmărenii din Cartierul Curtuiuş al municipiului reşedinţă de judeţ.

Întâlnirea a avut loc la fosta grădiniţă de pe Bulevardul Lucian Blaga, zeci de sătmăreni fiind prezenţi pentru a-şi face cunoscute problemele cu care se confruntă. Consilierul PSD Octavian Ardelean a enumerat câteva dintre reuşitele administraţiei locale pentru locuitorii din zonă, dar a vorbit şi despre proiectele de viitor.

Astfel, pe trei străzi din cartierul Curtuiuş s-a introdus apa şi canalizarea, s-a realizat reţeaua de gaze naturale pe o distanţă de 10 kilometri, în timp ce un teren viran a fost debarasat de deşeuri şi a fost reamenajat, administraţia locală ducând în zonă nu mai puţin de 400 de camioane de pământ.

Primarul Dorel Coica a precizat că în zonă se va amenaja un stadion de fotbal, respectiv mai multe terenuri de joacă pentru copii. Oamenii din zonă au mai solicitat curse speciale pentru elevi şi pentru vârstnici, directorul Transurban, Ionuţ Bujor, dând asigurări că se vor analiza toate doleanţele cetăţenilor din zonă. Primarul Coica a declarat că va reveni în zonă cât mai curând pentru a vedea modul în care se lucrează la reamenajarea zonei şi la implementarea proiectelor privind reţelele de utilităţi.
Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts