Primarul şi consilierii din Homoroade merg pe mâna PSDhomorod01

Schimbare la conducerea comunei Homoroade. Cu ocazia şedinţei de ieri a Organizaţiei Comunale Homoroade a PSD, primarul comunei Homoroade, Ardelean Simion, viceprimarul comunei Homorod, Dănuţ Tătar, alături de patru consilieri PDL şi doi consilieri PPDD au devenit membri ai Partidului Social Democrat. Aleșii locali au decis să adere după ce au văzut că cei din conducerea județeană a PSD promovează proiectele de dezvoltare locală. Împreună cu colegii lor, noii membri ai partidului vor încerca să obțină sprijin pentru finanțarea obiectivelor investiționale din comună.

Şedinţa a fost prezidată de către preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor. La şedinţă au mai participat vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, deputatul Octavian Petric, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Vasile Ciocan, respectiv preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret Satu Mare a PSD şi director de campanie al PSD, Raul Băbţan. “Am reuşit să îi cunosc bine pe cei din conducerea PSD Satu Mare. Pot să spun despre dânşii că sunt adevărate motoare de dezvoltare a zonei Codrului. Astăzi este o zi istorică pentru consensul politic din Homoroade. Avem nevoie de această unitate pentru a nu risipi voturile. Sunt convins că ne vom mobiliza exemplar în direcţia lui Victor Ponta, care va deveni preşedintele României, un preşedinte care uneşte, un preşedinte care aduce bunăstare”, a declarat Ardelean Simion.

homorod02

Președintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, le-a urat bun venit noilor membri. “Le mulţumesc, în primul rând, oamenilor din Homoroade pentru că au venit la întâlnirea cu noi. Îi mulţumesc domnului primar din Homoroade şi consilierilor locali că sunt alături de noi. Vreau să vă spun că este o zi deosebită pentru organizaţia noastră, pentru că ne întâlnim cu dumneavoastră, iar mai apoi pentru că domnul primar, împreună cu şase consilieri, au decis să lucrăm împreună. Aşa că formăm o echipă foarte puternică aici, la Homoroade, începând de azi”, a declarat Mircea Govor. Tot de ieri, Organizația PSD din localitatea Homoroade are și un președinte interimar, în persoana vicepreşedintelui Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Vasile Ciocan.

Primarul dar și consilierii au fost convinși să treacă la PSD și de politicile de dezvoltare locală implementate de către guvern. Sprijinul pe care Victor Ponta l-a arătat proiectelor care au menirea de a reface infrastructura rutieră din mediul rural i-a făcut pe aleșii locali din Homoroade să considere că social-democrații sunt cei mai în măsură să îi ajute în modernizarea comunei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts