Show extraordinar cu Joe & friend’sjoe

Manifestările defăşurate de Centrul Cultural “G.M.Zamfirescu”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare şi al Consiliului Local Satu Mare, au continuat joi seară la District 15. Cu această ocazie, a avut loc o seară de rhytm & blues, care l-a avut ca protagonist pe Vekony Joszef, cunoscut de prieteni ca şi Joe. Totodată, el a fost sărbătorit de prieteni şi colegi, întrucât ziua de 9 octombrie este ziua sa de naştere.

Concert aniversar
La District 15 a avut loc joi seară un nou eveniment cultural marca “G.M.Zamfirescu”. De data aceasta, sătmărenii veniţi în număr mare, la respectivul local au avut parte de o seară de rhytm & blues, cu Vekony Jozef, alias Joe, şi care a cântat până seara târziu alături de prietenii săi Istvan, Csabcsi, Hesta, Levi şi Ovi, cu care formează trupa Black River Blues Band. Tot cu această ocazie, zeci de prieteni ai lui Joe au hotărât să-l sărbătorească, întrucât ziua de 9 octombrie, este ziua sa de naştere. Pe scenă alături de Joe, au mai cântat cei de la Ash, o trupă în care au cântat tatăl şi fiul, prieteni veniţi din Baia Mare, iar la show-ul oferit de acesta s-au mai aflat şi numeroşi motociclişti, întrucât Vekony Joszef este un fan înfocat al autovehiculelor motorizate pe două roţi.

O trupă recunoscută
Trupa Black River Blues Band a fost înfiinţată în anul 2009, de către Vekony Jozsef (Joe) şi Istvan Erdei (Hesta). Pe parcurs, celor doi li s-au mai adăugat Ovidiu Busuioc (Busu), Antal Istvan (Pumukli), Bokor Levente (Bushman) şi Cserey Csaba (Csabcsi). Ei au participat la numeroase concerte, festivaluri care s-au desfăşurat atât în ţară, cât şi în străinătate. În ultima perioadă, Vekony Joszef a participat şi la numeroase evenimente culturale, ca vernisaje sau lansări de carte. Cu această ocazie, directorul Centrului Cultural “G.M.Zamfirescu”, Gheorghe Molnar şi conducerea District 15 i-au urat lui Joe, multă sănătate şi mult succes în cariera sa de muzician.

Pavel Prodaniuc

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts