Social democraţii, primiţi cu simpatie la Călineşti Oaşcalinesti

Echipa de campanie PSD s-a aflat ieri în mijlocul cetăţenilor în târgul din Călineşti Oaş. Alături de caravana PSD Satu Mare s-a aflat primarul comunei Călineşti Oaş, Gheorghe Copil, şi vicepreşedinţii PSD Satu Mare, Bura Nicolae şi Gheorghe Ciocan. Între social-democraţi şi cei aflaţi în târg au fost purtate discuţii despre problemele pe care le întâmpină cetăţenii din Călineşti Oaş şi de ce ar fi bine ca aceştia să voteze candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la Preşedinţia României, Victor Ponta. Printre cetăţenii întâlniţi în târgul din Călineşti s-a stat de vorba cu mai mulţi fermieri, aceştia fiind mulţumiţi de sprijinul acordat de Guvernul Ponta. Totodată, cetăţenii au fost îndemnaţi ca în data de 2 noiembrie să se prezinte la urne şi să-l voteze pe Victor Ponta la Preşedinţia României.

Victor Ponta a susţinut şi va susţine în continuare fermierii, reducând TVA-ul la pâine de la 24% la 9%, sprijin de 47,7 milioane de euro anual, din fonduri europene pentru producătorii din sectorul viticol, a promovat produsele tradiţionale româneşti pe plan intern şi internaţional. În anul 2013, România a fost “Ţara anului” la târgul BIOFACH.

Ca Prim-Ministru, Victor Ponta a pus economia în mişcare, a reparat nedreptăţi şi a scos ţara din izolarea externă, iar ca Preşedinte al Romaniei, îi va uni pe români şi va aduce bunăstare, pace socială şi va lupta pentru construirea României Puternice!
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts