More


  ALEGERI, ÎN CIFRE

  =

  4

  Se votează astăzi în toată țara. Prima dată au fost comunicate listele cu alegători după care au fost stabilite secțiile de vot. Minsiterul Afacerilor Interne a distribuit pe rând, județelor, buletinele  de vot împreună cu șampilele și autocolantele , totate fiind păzite pe parcursul procesului electoral de cadrele MAI.
  În țară sunt așteptați la urne peste 18 milioane de alegători care își vor exercita dreptul la cele 18 mii 550 de secții de votare amenajate. Pentru primul tur au fost tipărite de Imprimeria Națională peste 20 de milioane  de buletine de vot.
  Satu Mare a făcut parte din primele județe care au primit ștampilele, buletinele și autocolantele din partea Minsiterului de Interne.
  La noi în județ sunt așteptați la urne circa 317 mii  de alegători în cele 334 de secții de votare. Instituția Prefectului a primit pentru prezentul tur 350 de mii de buletine.
  Pe lângă cei care își vor exercita dreptul la secțiile de votare, se poate solicita și deplasarea urnei mobile care va fi mereu însoțită de reprezentanți ai Ministerului de Interne.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img