More


  Reacţii de la sediile sătmărene ale principalelor partide la aflarea rezultatelor exit-poll!

  =

  1

  Imediat după aflarea rezultatelor exit poll, politicienii reprezentativi ai judeţului au avut puncte de vedere diferite. Dar majoritatea au fost mulţumiţi de rezultate.

  Conducerea PSD le mulţumeşte SĂTMĂRENILOR pentru ÎNCREDEREA acordată

  psd

  Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, s-a arătat încrezător că după numărarea voturilor, Victor Ponta va avea 42%. “Judeţul şi municipiul Satu Mare au avut un procent foarte bun, peste 40%. Dar mă bucur că la nivel naţional avem 40%. Mi-au trimis mesaj de la IRES, care au spus că Victor Ponta are 41,5%, iar Iohannis are 31. Asta înseamnă că, probabil, când se va finaliza procedura de numărare a voturilor vom avea în jur de 41,5 – 42%. Sunt foarte bucuros, sunt foarte încrezător că viitorul preşedinte al României va fi Victor Ponta”, a declarat Mircea Govor. Liderul PSD Satu Mare a mulţumit întregii echipe de campanie, precizând că Victor Ponta va porni în al doilea tur cu un avantaj semnificativ. “Pornim cu un avantaj, eu cred că este foarte-foarte bun, dar trebuie să muncim. Dar vă asigur că pentru turul al doilea vom găsi resurse suficiente şi suntem pregătiţi să câştigăm la nivelul judeţului Satu Mare, iar la nivel naţional cu atât mai mult. Am mare încredere că în data de 16 noiembrie vom sărbători victoria premierului nostru şi a viitorului preşedinte al României, Victor Ponta”, a mai precizat Mircea Govor.

  Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD şi primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, le-a mulţumit sătmărenilor pentru că i-au ascultat îndemnul şi au ieşit la vot. “Mă bucur foarte mult că sătmărenii au fost sensibili la mesajul primarului. Îi asigur de tot respectul meu şi îi asigur că vom face în continuare tot ceea ce trebuie să facem. De miercuri suntem în campanie aşa cum ştim noi să facem campanie. sunt convins că pe data de 16 noiembrie Victor Ponta va fi preşedintele României”, a arătat Dorel Coica.

  Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, deputatul Octavian Petric, a precizat că formaţiunea pe care o reprezintă a reuşit să obţină un scor peste rezultatele din Alegerile Europarlamentare şi s-a arătat convins că diferenţa dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis se va menţine şi în turul al doilea. “Mă bucur foarte mult, pentru că scorul scontat pentru noi era de 37%, scorul pe care l-am avut la europarlamentare. După cum vedeţi, am făcut 40% şi este un semn că românii ştiu să îşi aleagă reprezentanţii şi suntem siguri că în turul al doilea vom putea să păstrăm acelaşi decalaj. Românii vor şti să îşi aleagă în fruntea ţării un bun român”, a conchis Octavian Petric.

  PMP-iştii se declară mulţumiţi

  Conducerea Partidului Mişcarea Populară a declarat că este mulţumită de faptul că în ciuda atacurilor asupra Elenei Udrea, aceasta s-a clasat pe locul trei, în exit-pollul făcut la comanda postului Realitatea TV. “Suntem foarte mulţumiţi de faptul că Elena Udrea, în ciuda atacurilor din ultima vreme, a reuşit să se claseze pe locul al treilea.”, a declarat preşedintele PMP, Laura Bota.

  Atmosferă destinsă la UDMR

  3
  La anunţarea exit-pollurilor, atmosfera la sediul UDMR Satu Mare a fost una destinsă. Preşedintele UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, s-a declarat convins de faptul că scorul candidatului Hunor Kelemen va creşte după numărarea tuturor voturilor şi va fi atins targetul de 4%. Senatorul Pataki Csaba a afirmat că voturile din diasporă nu vor schimba scorul obţinut de Hunor Kelemen. Preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a UDMR, deputatul Kereskenyi Gabor, a declarat că UDMR va obţine cele mai bune rezultate atât în municipiul Satu Mare cât şi în judeţul Satu Mare.

  ACL, MULTUMIŢI DE REZULTAT

  Liderii sătmăreni ai Alianţei Creştin- Democrate s-au declarat mulţumiţi de rezultatul obţinut de candidatul Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale. În jurul orei 21.00, zeci de membri şi simpatizanţi s-au adunat la sediul PDL Satu Mare pentru a urmări exit-pollurile anunţate de televiziunile de ştiri, respectiv declaraţia de presă a candidatului ACL. Cu toate că, la nivel naţional, sătmărenii se clasează în ultimele locuri ale clasamentului ca prezenţă la vot, liderii ACL din judeţul nostru s-au declarat mulţumiţi de rezultat şi convinşi că în turul al doilea membrii şi simnpatizanţii alianţei se vor mobiliza mai bine la urne.

  Mulţumire la sediul PLR după exit-poll-uri

  stefplr

  Membrii Partidului Liberal Reformator Satu Mare aşteptau cu interes rezultatele exit-poll. După aflarea acestora, membrul în consiliul naţional de conducere a PLR, Adrian Ştef s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu, susţinut de această formaţiune politică. “Noi, PLR, suntem mulţumiţi de ceea ce am obţinut şi ne-am atins obiectivul. Călin Popescu Tăriceanu este pe locul trei. Era foarte greu să te lupţi pentru primele două locuri, dacă ne uităm la scorurile obţinute de VictorPonta şi Klaus Iohannis. Nu a fost o competiţie uşoară doarece este foarte greu să susţinu un candidat independent. Cu toate acestea consider că am obţinut un rezultat bun. Sunt convins că în judeţul Satu Mare Călin Popescu Tăriceanu a obţinut un scor mai bun decât media naţională, cel puţin de informaţiile pe care le deţin”, a precizat Adrian Ştef.

  Reprezentantul PLR s-a ferit să spună pe care dintre cei doi candidaţi va susţine această formaţiune politică. “Să aşteptăm rezultatele finale şi abia apoi vom face publică poziţia oficială a PLR în ceea ce priveşte susţinerea pentru turul al doilea de scrutin pentru prezidenţiale”, a mai spus Ştef.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img