Accidente de circulaţie pe bandă rulantăaccidente

Frecvenţa accidentelor de circulaţie soldate cu răniri se află în creştere, la acest sfârşit de săptămână fiind înregistrate trei astfel de evenimente rutiere. Neatenţia la volan este principala cauză a producerii acestora.

Primul eveniment rutier a avut loc vineri, la ora 13.15, pe DN 19, în afara municipiului Carei, când B. Szilard, în vârstă de 26 de ani, din Carei, aflându-se la volanul unui autoturism Fiat, între localitățile Carei și Moftinu Mic, având alte preocupări în timpul conducerii autovehiculului, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Kia, care circula regulamentar în fața sa, condus de către G. Ioan, de 68 ani din Carei. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto G. Ioan, care a fost transportat la Spitalul municipal Carei pentru efectuarea investigațiilor medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

După aproximativ două ore, s-a produs un accident la Tăşnad când B. Maria, de 58 ani, domiciliată în Tășnad, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen pe raza orașului Tășnad, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat-o cu partea din față a autoturismului pe R. H. de 17 ani, din Tășnad, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicatoare rutiere. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a minorei R. H., care a fost transportată la Spitalul orășenesc Tășnad pentru investigații de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totuşi, şoferiţa s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cel mai grav accident s-a produs însă în jurul orei 16.40, la intersecția străzii Uzinei cu bulevardul Independenței din municipiul Satu Mare, când B. Lorand, de 21 de ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Volkswagen, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat-o grav pe B. Viorica de 59 de ani din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts