Agenţiile loto din Sătmar, luate cu asaltlotosm

Încă de dimineaţă, agenţiile loto din municipiul Satu Mare au fost luate ieri cu asalt de sătmăreni care nutreau speranţe că vor câştiga potul de peste 9,6 milioane de euro la tragerea Loto 6/49 de duminică. Cu toate că premiul a fost foarte mare, majoritatea jucătorilor au folosit variantele simple, care sunt şi cele mai ieftine.

Înghesuială încă de dimineaţă
Sătmărenii au dat buzna în agenţiile loto din oraş încă de la primele ore ale dimineţii. Indiferent că este vorba despre cele situate în cartiere sau din zona centrală a oraşului, agenţiile loto erau pline ochi de jucători. “De dimineaţă avem jucători în continuu. Sunt momente când se fac cozi atât la completarea biletelor cât şi la înregistrarea şi plata acestora. De fapt, în ultimele două săptămâni, de când este potul acesta mare, în zilele de week-end avem plin în agenţie. Probabil că mulţi sătmăreni se gândesc că nu ar strica să câştige potul cel mare chiar de sărbători. Ar fi cel mai frumos cadou pentru ei”, ne-a declarat angajata unei agenţii loto sătmărene.

Chiar dacă potul este mare, marea majoritate a sătmărenilor au jucat variantele simple. “Cele mai jucate variante sunt cele simple, care sunt şi cele mai ieftine. Destul de rar au fost sătmărenii care au completat toate cele trei tabele cu numere de pe un buletin de joc. Variante mai complicate şi mai scumpe sunt foarte rare, şi doar cu şapte numere bifate pe un tabel. Acestea sunt mult mai scumpe şi probabil că sătmărenii nu îşi permit să plătească”, ne-a mai declarat angajata agenţiei.

Apel la noroc
Foarte mulţi dintre cei care au jucat ieri la loto erau începători, jucând pentru primele dăţi sau ocazional. Cei care erau începători nici nu ştiau cum trebuie completate buletinele de joc şi solicitau îndrumări de la angajaţii agenţiilor loto sau de la cei mai experimentaţi. “Eu joc foarte rar la loto. Potul din această săptămână m-a determinat să pun şi eu un bilet. Poate că am noroc şi-mi aduce Moşul un frumos cadou de Crăciun. Prima regulă ca să câştigi este să participi. Nu poţi câştiga dacă nici măcar nu joci”, a explicat un sătmărean prezenţa sa într-o agenţie loto.

Alţii, mai experimentaţi, sunt de părere că a venit şi rândul lor. “Joc de mult timp la loto şi aproape în fiecare săptămână. Până acum nu am câştigat decât 30-40 de lei, adică nu am prins decât cel mult trei numere pe un buletin de joc. Poate că de data asta am şi eu noroc. Nu-mi doresc premiul cel mare. Mă mulţumesc şi cu unul mai mic, dar să fie ceva”, ne-a spus un alt sătmărean.
După ce şi-au depus buletinele de joc la agenţii, sătmărenii au aşteptat cu nerăbdare tragerea Loto care a avut loc duminică seara.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts