Cadouri pentru pensionari de la pensionaripensionari

Conducerea Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor a oferit ieri zeci de pachete pentru pensionarii aflaţi la nevoie. Evenimentul a avut loc la sediul Asociaţiei, pus la dispoziţie de către conducerea Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD. Preşedintele Asociaţiei, Livia Haidu, a precizat că în această lună au fost oferite sute de pachete cu alimente pentru pensionari, atât din fondurile Asociaţiei, cât şi cu sprijinul Primăriei Satu Mare.

De la vârstnici pentru vârstnici
Membrii Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, în frunte cu preşedintele Livia Haidu, au oferit ieri vârstnicilor aflaţi la nevoie un recital de colinde, susţinut de Corul Armonia, după care s-au acordat şi cadourile de Crăciun. Aceste cadouri au fost oferite prin sprijinul financiar al Primăriei municipiului Satu Mare. „Cu acest prilej am împărţit câteva pachete cu alimente pentru pensionarii noştri, cei care au venituri mai mici, până la aproximativ 600 de lei. Vreau să menţionez că aceste ajutoare sunt venite din partea Primăriei Satu Mare, în special prin grija domnului primar Dorel Coica şi a viceprimarului Radu Roca. Vreau să mai menţionez că noi am avut în preajma sărbătorilor mai multe acţiuni şi încheiem cu această acţiune”, a declarat Livia Haidu.

Cadouri din fonduri proprii
Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, Livia Haidu, a precizat că au mai fost vizitaţi şi alţi pensionari din judeţ. De această dată, cadourile pentru asistaţii din cadrul căminelor de bătrâni din Viile Satu Mare şi din Satu Mare au fost asigurate din fondurile Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor. „În programul acţiunilor noastre noi punem un mare accent pe acţiunile umanitare, care să ajungă la sufletul membrilor asociaţiei noastre, altor pensionari sau sătmăreni. De aceea, noi am început activitatea săptămâna trecută la Căminul de bătrâni de la Viile Satu Mare, unde grupul vocal al Asociaţiei, Grupul Armonia, a interpretat câteva colinde tradiţionale româneşti şi am făcut mici cadouri în acest program. Tot săptămâna trecută am fost la Căminul de bătrâni din Satu Mare unde am dus un număr considerabil de cadouri şi am colindat împreună cu asistaţii”, a spus Livia Haidu.

Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts