More


  Christmas Rock exploziv la G.M. Zamfirescu

  - Advertisement -

  rock

  La Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” Satu Mare s-au încheiat sâmbătă seara tradiţionalele spectacole de sfârşit de an. Astfel, în cursul serii de sâmbătă s-a desfăşurat tradiţionalul Christmas Rock, eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare şi Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”. Anul acesta, Christmas Fest s-a întins pe parcursul a două săptămâni, în cadrul cărora au avut loc concerte de blues, folk şi jazz, cu trupe şi artişti renumiţi, precum: Nightlosers, Zoia Alecu şi Doru Stănculescu, KFS Trio, Jazzybirds şi Euro-Oriental Consort din Ungaria. N-au lipsit nici artişti sătmăreni, precum Black River Blues Band, Sorin Bălaj şi Tavi Bud.

  Seara de rock s-a dovedit a fi una explozivă, întrucât au concertat renumite trupe din ţară, în faţa a sute de fani şi care au umplut până la refuz sala de la “G.M. Zamfirescu”. Cei care au deschis show-ul au fost sătmărenii de la Unknown Scar, care şi-au promovat noul lor material “The Hellhounds”. Aceştia abordează un stil de muzică violentă, dar în acelaşi timp într-o perfectă armonie muzicală, mai exact melodic death metal. The Unknown Scar sună beton şi promit multe în viitor. Spectacolul a continuat cu cei de la Hybrid Symphony din Sighetu Marmaţiei. Sighetenii sunt într-o continuă ascensiune cu festivaluri precum Posada şi Rock La Iaşi la activ. Au şi un EP, au şi 2 fete superbe la voce si o complexitate ca sunet foarte furmoasă. Armonie şi vioară, metal şi poveste. Una din cele mai bune trupe foarte tinere din România.

  Pe scenă au urcat, cei de la Times Of Need, trupa fiind una din cele mai bune newcomers şi printre cele mai bune trupe de stoner din ţară, deşi există de puţin timp. Times Of Need are la activ festivaluri frumoase precum Ursus şi abordează un stoner rock de calitate, accesibil publicului larg. Christmas Rock 2014 s-a încheiat cu un recital de zile mari al celor de la Implant pentru Refuz. Trupa a fost fondată în anul 1995 fiind una din cele mai cunoscute formaţii de Hardcore (mai nou si hc/metal) din România. Alaturi de H8, reprezintă cele mai mari două trupe de Hardcore din ţară. La finalul spectacolului, conducerea Centrului Cultural “G.M. Zamfirescu” le-a urat participanţilor să aibă parte de Sărbători fericite. Totodată, sătmărenii sunt invitaţi a doua zi de Crăciun, la spectacolul “Beatles Forever”, care îi va avea ca protagonişti pe Gabor, Pedro, Csabcsi şi Csongi. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 19.00, la “G.M.Zamfirescu”, fiind organizat de conducerea instituţiei cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare şi al Consiliului Local Satu Mare.

  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img