Colecţii unicat la „Fashion’s Night Out” – winter editionfashion

Nu mai puţin de opt designeri şi un magazin de specialitate şi-au prezentat colecţiile vestimentare unicat în cadrul „Fashion’s Night Out” – winter edition, ajuns în acest an la a doua ediție. Noutatea evenimentului a constat în faptul că prezentarea de modă a avut loc pe o scenă atipică, una des întâlnită la prezentările din străinătate. Show-ul vestimentar a fost găzduit sâmbătă seară de cortul Hotelului „Dana I” de pe Drumul Careiului din Satu Mare.

Creaţii de excepţie
Evenimentul a debutat cu prezentarea realizată de magazinul „Anna Biagini” din Satu Mare, după care au urmat creațiile Cristinei Mureșan. De această dată, creatoarea a venit în fața sătmărenilor cu o colecție de paltoane unicat. Au urmat apoi creațiile vestimentare ale Lianei Silagyi, ce a adus piese noi la colecția „Diva in Evening Light”, o colecție dedicată femeilor sofisticate, cu atitudine, care doresc să iasă din anonimat.

Prezentă cu colecţia intitulată „Winter bloom”, Magdalena Ionel a prezentat o linie vestimentară în care creatoarea a ales să pună în valoare importanța rochiei în garderoba unei femei. Creatoarea a utilizat materiale de lux precum dantele, pene, mărgele, mătăsuri împreună cu lucrătura manuală ce caracterizează cel mai bine colecția. A urmat Mihaela Cîrlugea, cu o colecție care, potrivit creatoarei, sugerează starea de iubire și de apropiere dintre oameni, specifică sărbătorii de Crăciun. În continuarea spectacolului, Larisa Cădar a prezentat o linie de rochii de seară, intitulată „Ready to wear”. Cosmin Mureșan a venit la cea de-a II-a ediție a „Fashion’s Night Out” cu o colecție inspirată din „Scufița Roșie”.

Transparenţă şi corectitudine
Colecția semnată de designerul Ciprian Crăciun scoate în evidență nevoia acută pe care o are România în această perioadă, și anume aceea de transparență și corectitudine a omului pus în anumite situații tentante sau mai puțin tentante. După părerea acestuia noi suntem generația datoare să facă „curat” din acest punct de vedere, lucru pe care Ciprian Crăciun încearcă să îl evidențieze prin colecția ce a fost prezentată în sâmbătă seară. De asemenea, Ioana Călin a venit la acest eveniment cu colecția „Bridal L’Atelier Ioana Călin 2015”, din care a prezentat 11 rochii.

Creațiile vestimentare au fost prezentate de manechinii de la „Trust Models Agency” Satu Mare, dar și de manechini independenți. Suma adunată din vânzarea biletelor de intrare (15 lei/bilet) va fi donată Casei de copii „Ștefania” din Oar.

Alexandra Ardelean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts