Concert caritabil pentru copiii nevoiaşispectacol

La Grand Mall Satu Mare s-a desfăşurat miercuri seara un spectacol umanitar pentru sprijinirea copiilor aflaţi în creşe şi care provin din familii modeste. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Satu Mare, Şcoala de Arte Satu Mare, Passsion 4 Salsa Satu Mare şi Grand Mall Satu Mare. La spectacol a participat şi managerul Şcolii de Arte Satu Mare, Mircea Deac, alături de alte persoane care au dorit să-i ajute pe cei mici.

Manifestarea a început cu balet susţinut de cursanţii Şcolii de Arte Satu Mare din clasa profesoarei Gabriela Tănase. Pe parcursul spectacolului, persoanele interesate puteau achiziţiona lucrări realizate tot de cursanţii Şcolii de Arte Satu Mare din clasa profesorului Robert Abkorovits contra sumei de 100 lei.

Spectacolul umanitar dedicat copiilor nevoiaşi a continuat cu un program oferit de cei de la Passion 4 Salsa, cu dansuri hip hop prezentate de cei mai mici membri, bachata prezentat de elevii claselor a IX-a de la Colegiul Naţional “Ioan Slavici”, salsa şi în final rueda, cursanţii fiind coordonaţi de către instructorii Monica Varga şi Lehel Blaga.

Banii strânşi în urma expoziţiei cu vânzare vor fi donaţi familiilor care au copii şi abia îşi pot duce traiul de pe o zi pe alta. La finalul spectacolului, cei mici au primit numeroase cadouri din partea organizatorilor.

Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts