More

    Fraţi înjunghiaţi într-un bar de un cuţitar din Socond

    cutitar

    Pe fondul unor discuţii în contradictoriu, un individ din Socond, care răspunde la numele de F. Lucian Ilie, a înţeles în cursul zilei de joi să îşi facă dreptate cu un cuţit. Individul a băgat în spital doi fraţi, cărora le-a aplicat mai multe lovituri. Curios este faptul că autorul este cercetat în libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. Se nasc, totuşi, două întrebări: ce căuta individul cu un cuţit la el şi dacă un astfel de individ chiar nu reprezintă un pericol social?!

    Cuţitar cercetat în stare de libertate
    Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare a fost sesizat în seara zilei de 11 decembrie, prin Serviciul apeluri de urgență 112, de către D.Viorel, de 28 ani, despre faptul că în jurul orelor 20.00, în timp ce se afla într-un bar de pe strada Lucian Blaga , împreună cu fratele său în vârstă de 32 ani și V. Vasile, de 27 ani, toți din Satu Mare, numitul F. Lucian Ilie, de 30 ani, din Socond, a provocat un scandal spontan, în urma căruia i-a înțepat cu un cuțit. „Aseară (joi, n.red.) am fost sesizaţi prin Serviciul apeluri de urgenţă de către un tânăr de 28 de ani despre faptul că în jurul orelor 20.00, în timp ce se afla într-un bar din municipiul Satu Mare, pe strada Lucian Blaga, împreună cu fratele său şi cu un prieten, toţi trei din Satu Mare, un alt tânăr care se afla în bar, cu domiciliul în Socond, a provocat un scandal spontan în urma căruia i-a înţepat cu un cuţit. Cei trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde s-a stabilit că cei doi fraţi au suferit o plagă înţepată abdominală şi toracică, fiind internaţi. Autorul este cercetat în libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Satu Mare, Ana Petric.

    Fraţii au rămas internaţi
    Cele două victime au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare, unde s-a stabilit că cei doi frați au suferit o plagă înțepată abdominală toracică, rămânând internați. „Este vorba despre doi tineri. Unul în vârstă de 28 de ani şi cel de-al doilea în vârstă de 32 de ani, care au fost aduşi azi noapte (joi, n.red.) cu plăci înjunghiate. Unul în abdomen, iar celălalt în torace, în antebraţ şi în omoplat. Cei doi au fost duşi din Unitatea de Primiri Urgenţe pe Secţia chirurgie a Spitalului Judeţean. Sunt sub supraveghere medicală. Amândoi au fost aduşi în jurul orei 21.00”, a declarat asistenta şefă a Unităţii de Primiri Urgenţe, Maria Băban.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE