More


  La plecarea lui Traian Băsescu

  - Advertisement -

  Românii așteptau de mult acest moment. Parcă nu se mai termina. Mulți au numărat zilele, orele, minutele până când lua sfârșit. Traian Băsescu pleacă acasă. Sâmbătă seara și-a ținut ultima conferință de presă. Ultima conferință de la 18,30, ora preferată de fostul președinte pentru a arunca cu lături în toate părțile. De multe ori, românii așteptau cu teamă această oră pentru că Băsescu mai anunța o tăiere de salariu sau de pensie, mai lansa acuzații în cascadă la adresa unora sau altora. Fiecare dintre noi era vizat în mintea lui Băsescu, fiecare era o țintă. Scăpa doar grupul de interese din jurul familiei sale sau a acoliților săi. Așa a ajuns Traian Băsescu de unul singur, doar cu Elena Udrea. Și a avut alături oameni de bună calitate, oameni care au crezut în el, dar i-a alungat, unul câte unul. Așa și pleacă din funcție. De unul singur. Nimeni nu-l regretă. Nici chiar băsiștii lui.

  Au făcut un bilanț al activității sale, dar au pus punct. Ei vor deja altceva, deoarece s-au săturat chiar şi ei. De aceea Băsescu nu prea are la ce să se mai întoarcă. Doar Elena Udrea îl mai vrea. Udrea și cea mai rămas din PMP. Că până și acest partid minuscul s-a golit de oameni de valoare.

  Lumea are mari așteptări de la Klaus Iohannis deoarece Traian Băsescu a golit de conținut funcția de președinte. Oamenii vor un șef al statului deasupra intereselor de partid, un arbitru în viața politică. Oricum va fi noul președinte, nu va fi mai rău decât Traian Băsescu.

  Marius Oproiu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img