Magia Crăciunului aduce zâmbete pe feţele copiilor cu dizabilităţimagia

Elevii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Satu Mare au organizat, coordonaţi de cadrele didactice, o frumoasă serbare dedicată sărbătorilor de iarnă intitulată sugestiv „Magia Crăciunului”. La serbarea elevilor cu dizabilităţi a fost prezent şi Moş Crăciun care a venit cu tolba plină de cadouri, aducând astfel zâmbete pe feţele acestor copii. După cum afirma directorul Centrului, Ramona Costin, organizarea acestei serbări a devenit deja o tradiţie pentru aceşti elevi. „Ne bucurăm foarte mult că a venit şi Moş Crăciun la noi încărcat cu daruri special pentru elevii noştri. Mulţumim voluntarilor de la şcolile partenere şi Consiliului Judeţean pentru aportul adus la tolba Moşului, dar şi cadrelor didactice de aici”, a mai spus Ramona Costin.

La sărbătoarea de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, care a promis că instituţia pe care o reprezintă va fi în continuare alături de aceşti copii. „Putem face mai multe pentru aceşti copii şi în acest scop vom demara diferite proiecte de îmbunătăţire a situaţiei acestei şcoli. Elevii de aici cresc şi învaţă într-un mediu propice oferindu-li-se astfel posibilitatea de a se integra în societate”, a precizat Adrian Ştef.

În cadrul serbării, elevii au interpretat colinde şi cântece specifice sărbătorilor de iarnă precum şi frumoase poezii. „Ne-am pregătit pentru această serbare încă de la începutul Postului Crăciunului şi ne bucurăm că a ieşit un spectacol frumos. Ne bucurăm că Magia Crăciunului a adus zâmbete pe feţele copiilor de la acest centru”, a afirmat directorul adjunct, Mariana Sălăjan.
La finalul serbării, Moş Crăciun a oferit cu generozitate daruri pentru toţi elevii.
Bogdan Tulbure

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts