More


  Moş Crăciun a ajuns şi la Spitalul Judeţean

  - Advertisement -

  colinde

  Moş Crăciun nu i-a uitat nici pe pacienţii Spitalului Judeţean Satu Mare. Astfel, conducerile Consiliului Judeţean şi Spitalului Judeţean au colindat şi au împărţit ieri peste două mii de cadouri. Moş Crăciun a fost acompaniat de celebrul interpret de muzică populară Petrică Mureşan şi de formaţia sa, care le-a înseninat chipurile pacienților.

  Mii de cadouri pentru pacienţi şi angajaţi
  Managerul Spitalului Judeţean Satu Mare, Erica Venemozer, a declarat că au fost împărţite cadouri pentru cele 700 de persoane internate și cei 1.400 de angajați. “Este un moment în care poţi să dăruieşti, să pui suflet în ceea ce faci astfel încât să aducem un strop de fericire în sufletul tuturor. Pentru mine este cel mai minunat Crăciun deoarece am ocazia să dăruiesc o clipă de fericire la 2.000 de persoane“, a declarat Erica Venemozer.

  Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian, a spus că toate secţiile au fost colindate. “Este o acţiune în beneficiul pacienţilor şi a personalului angajat la Spitalul Judeţean. Este sărbătoare şi dorim să le oferim celor internaţi o ambianţă specifică sărbătorilor de iarnă. În acest sens, vom colinda toate secţiile, toţi pacienţii”, a spus Constantin Demian.

  Conducerea CJ, din nou alături de sătmăreni
  Conducerea Consiliului Judeţean, prin preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor, a dat o mână de ajutor Moşului. Adrian Ştef a spus că după reabilitarea Spitalului Judeţean, conducerea Consiliului Judeţean s-a gândit să mai aducă un zâmbet pe chipurile pacienţilor şi a angajaţilor. “Este un gest inedit, noi am reuşit să reabilităm foarte multe secţii, mai multe etaje le-am reînnoit, ne-am gândit ca sătmărenii să fie în condiţii hoteliere cât mai bune şi personalul medical să aibă condiţii foarte bune de lucru. Acum în ajun de Crăciun ne-am gândit să le organizăm o întâlnire cu Moş Crăciun, să mai aducem zâmbete pe feţele celor care în momentul de faţă se confruntă cu probleme de sănătate. Acestea nu pot fi calculate, de aceea am pregătit această întâlnire“, a declarat Adrian Ştef.

  Vicepreşedintele Mircea Govor a spus că prin această acţiune se manifestă solidaritatea cu persoanele aflate în nevoie, mai ales în pragul Sfintelor Sărbători. “Este un gest normal de Sfintele Sărbători. Noi, împreună cu Moşul, dăm câte un cadou celor mici. E păcat când înainte de sărbătorile de Crăciun copiii sunt bolnavi şi internaţi aici la Spitalul Judeţean, dar trebuie să trecem peste toate în viaţă, şi tocmai de aceea noi am ales această formă de a le transmite o căldură sufletească. Dacă nu vor fi acasă, măcar să simtă că noi, cei de la Consiliul Judeţean şi Spital, suntem alături de ei, de părinţii lor“, a spus Mircea Govor.

  Petrică Mureşan, din nou la datorie
  Petrică Mureşan şi formaţia sa au fost din nou la datorie de Sfintele Sărbători. Aceştia au ales să le cânte şi să îi încânte pe pacienţii şi pe angajaţii Spitalului Judeţean în încercarea de a aduce alinare în sufletele persoanelor aflate la nevoie. “Am venit să colindăm câteva colinde frumoase pentru cei care de sărbători nu au ocazia să poată merge cu colindul la ţară sau la oraş dintr-o cauză nefericită. O să colindăm acum împreună cu ei, iar dacă le va plăcea probabil că le vom face viaţa mai frumoasă în următoarea săptămână”, a spus Petrică Mureşan.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img