More


  Moşul Nord Vest TV la Negreşti

  - Advertisement -

  Moşul Nord Vest TV a ajuns duminică şi la Negreşti-Oaş unde a împărţit aproape 150 de pachete telespectatorilor care au sunat în direct la emisiunea Ora Adevărului şi s-au înscris pe listă. Pentru fidelitatea de care au dat dovadă, Moşul Nord Vest TV i-a răsplătit cu multe bunătăţi şi cu un recital pregătit de câţiva folkişti sătmăreni.

  Campania Lista Moşului a debutat anul acesta în 18 noiembrie când s-a dat startul înscrierilor pentru tradiţionalele pachete de Crăciun. Duminică Moşul a ajuns şi în Negreşti Oaş în faţa Catedralei Ortodoxe unde au fost împărţite aproximativ 150 de pachete. Alături de Moşul Nord Vest Tv a fost şi primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.

  În fiecare an peste 700 de pachete sunt distribuite telespectatorilor din mai multe judeţe care se înscriu pe lista Moşului. Pe lista Moşului s-au înscris anul acesta sute de telespectatori din Cluj, Maramureş şi Sălaj. Pentru ca pachetele să ajungă la timp şi pentru aceştia, ele au fost deja expediate , iar în felul acesta peste 700 de oameni vor fi mai fericiţi de Crăciun.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img