More


  Moşul NVTV, darnic cu copiii sătmărenilor

  - Advertisement -

  mos1

  Moşul Nord Vest TV a fost darnic cu copiii sătmărenilor, împărţind peste 250 de cadouri în cadrul unui frumos spectacol care a avut loc aseară la Casa de Cultură a Sindicatelor. Moşul a avut şi ajutoare de nădejde care au pus umărul serios la împărţirea cadourilor.

  IMG_6313

  Spectacolul, prezentat de Victor Constantinovici, a debutat cu cântecul de Crăciun Nord Vest TV 2014, interpretat de Raluca Jofi, după care cunoscutul interpret de muzică populară. Petrică Mureşan a interpretat câteva colinde. Colinde şi cântece de Crăciun au interpretat şi folkiştii sătmăreni Octavian Bud, Sorin Bălaj şi Ionel Bledea, după care pe scenă au urcat Ştefania Hotca, Ella Bela şi Hermina Hotca. La un moment dat, în sală şi-a făcut apariţia şi Moşul NVTV în uralele copiilor care au umplut până la refuz sala Casei de Cultură.

  mos2

  După ce Moşul a luat loc pe divanul său, rând pe rând pe scenă au venit şi cele 25 de ajutoare de Moş printre care prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, viceprimarul Radu Roca, directori de instituţii, oameni de afaceri, oameni politici şi alţii.

  IMG_6302

  Prefectul Eugeniu Avram a felicitat echipa NVTV pentru această iniţiativă şi a mulţumit ajutoarelor de Moş care şi-au adus aportul la reuşita manifestării, după care a împărţit daruri. În continuare, Adrian Ştef a felicitat iniţiativa NVTV care, în acest mod, a făcut posibilă întâlnirea copiilor cu Moş Crăciun. Felicitări echipei NVTV le-a adresat şi vicepreşedintele Mircea Govor care şi-a exprimat bucuria că sala Casei de Cultură este arhiplină, a urat atât copiilor cât şi părinţilor sărbători fericite şi un călduros „La Mulţi Ani!”. Apoi, ambele ajutoare de Moş au împărţit daruri copiilor.

  IMG_6320

  Felicitări şi mulţumiri au mai exprimat şi celelalte ajutoare de Moş, împărţind fiecare cadouri.

  IMG_6348

  În total, Moşul NVTV a făcut fericiţi peste 250 de copii sătmăreni distribuind tot atâtea cadouri. La final, a fost extras şi câştigătorul premiului tombolei NVTV, un frigider, acesta fiind Colbea Cristina din Satu Mare.

  IMG_6378

  Campania Lista Moşului, ajunsă la cea de a şasea ediţie, a debutat anul acesta în 18 noiembrie când s-a dat startul înscrierilor pentru tradiţionalele pachete de Crăciun în cadrul emisiunii Ora Adevărului realizată de Victor Constantinovici. Ca de fiecare dată, şi în acest an peste o 700 de pachete au fost distribuite telespectatorilor din mai multe judeţe care se înscriu pe lista Moşului. Pe lista Moşului s-au înscris anul acesta sute de telespectatori din Cluj, Maramureş şi Sălaj.

  mos4  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img