More


  Polițiștii au făcut ordine de Crăciun. Sute de sătmăreni au fost vizați

  - Advertisement -

  politisti

   

  De Crăciun acţiunile poliţiştilor pentru prevenirea activităţilor infracţionale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în zona hipermaketurilor, pieţelor, gărilor, precum şi în alte locuri aglomerate au continuat.

  Astfel, în data de 24 decembrie 2014, în judeţul Satu Mare poliţiştii au aplicat 291 contravenţii în valoare de  52.000 lei .Poliţiştii au aplicat, în uma intervenţiilor , 67 sancţiuni contravenţionale  în valoare de 1900 lei pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea public, prevăzute de Legea 61/1991, 7  sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva activităţilor ilicite, de asemenea au mai fost aplicate sancţiuni la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

  Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate ca urmare a încălcării normelor O.U.G.195/2002 Rep., privind circulaţia pe drumurile publice.

  Astfel, 195 de amenzi au fost aplicate la regimul rutier,   din care 114 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, ca măsură complementară poliţiştii au reţinut 7 permise de conducere , din care 5 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 1 pentru consum de alcool şi 1 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img