More


  Program redus de lucru la Evidenţa Persoanelor

  - Advertisement -

  16

  Sătmărenii care doresc să-şi schimbe actul de identitate sau să obţină unul nou în perioada sărbătorilor de iarnă trebuie să se grăbească, deoarece programul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor a Municipiului Satu Mare va fi considerabil redus în această perioadă. Practic, Serviciul de Evidenţă a Persoanelor şi Ghişeul Unic vor avea program de lucru cu publicul de doar două zile.

  Directorul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor a Municipiului Satu Mare, Ionel Torja, a precizat că programul de lucru cu publicul la primirea cererilor pentru acte de identitate şi la eliberarea acestora se va rezuma la doar două zile.

  „Vom încerca să răspundem solicitărilor venite în cursul acestei săptămâni. Cererile depuse în zilele de joi şi vineri vor fi soluţionate, cel mai probabil, în zilele de luni şi marţi de săptămâna viitoare”, a precizat Torja.

  Practic, Serviciul de Evidenţă a Persoanelor şi Ghişeul Unic va fi deschis doar în zilele de luni şi marţi, între Crăciun şi Anul Nou, între orele 8.30 şi 16.30, urmând ca activitatea normală să fie reluată începând cu data de 5 ianuarie. În restul zilelor acest serviciu va fi închis.

  De asemenea, programul va fi redus şi la Serviciul de Stare Civilă.

  “Serviciul de Stare Civilă va fi deschis mai mult timp, pentru că nu putem face să nu înregistrăm decesele şi cununiile”, a mai precizat Torja.

  La Serviciul de Stare Civilă vor fi înregistrate decesele şi căsătoriile în zilele de 24, 26, 27, 31 decembrie, precum şi în 2 ianuarie şi 3 ianuarie. În zilele de luni şi marţi între sărbători, adică 29 şi 30 decembrie va fi program normal de muncă, iar în zilele de joi, 25 decembrie, joi 1 ianuarie şi duminică 4 ianuarie, nu se lucrează cu publicul. Activitatea va reintra în normal începând cu data de 5 ianuarie.

  Directorul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor a Municipiului Satu Mare a mai precizat că, până azi, au fost programate 21 de căsătorii în perioada sărbătorilor de iarnă. Una este programată pentru data de 23 decembrie, una pentru 24 decembrie, unsprezece pentru data de 27, în timp ce pentru data de 28 este programată o cununie, două pentru data de 29, trei pentru data de 30 şi una pentru ultima zi din acest an.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img