Să fii preşedinte de consiliu judeţean e cea mai riscantă meserieplr

Chestionat despre şirul de dosare penale deschise de DNA mai multor preşedinţi de Consilii Judeţene din ţară, deputatul Ovidiu Silaghi a afirmat că “în ziua de azi, în România, să fii preşedinte de consiliu judeţean este cea mai riscantă meserie”. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a declarat doar că Justiţia trebuie lăsată să-şi facă treaba.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, deputatul Ovidiu Silaghi a declarat că şoseaua de centură şi cel de-al treilea pod, investiţie în valoare de 8 milioane euro, constituie un proiect important pentru judeţul Satu Mare. “Îi înţeleg pe cei de la CNADR. Este vorba de o licitaţie care presupune o sumă mare. Dacă firmele participante, firme de top din Europa, au cerut lămuriri în privinţa documentaţiei, aceste lămuriri trebuie acordate”, a afirmat Silaghi. Ştef a adăugat că, întrucât s-a dat startul licitaţiei, înseamnă că există o sursă de finanţare pentru lucrări.

Preşedintele Ştef a anunţat că PLR Satu Mare va împărţi cu ocazia sărbătorilor de iarnă 100 de brazi de Crăciun. Sătmărenii care doresc să primească asemenea brazi sunt aşteptaţi luni dimineaţă la sediul PLR Satu Mare pentru a se înscrie pe liste. Primii înscrişi vor fi primii serviţi, a adăugat Ştef.
Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts