Sătmăreni, stați liniștiți. Poliţiştii sunt cu ochii pe hoți 

 

politisti

 

 

În perioada premergătoare Crăciunului, poliţiştii vor acţiona în zona hipermaketurilor, pieţelor, gărilor, precum şi în alte locuri aglomerate pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice , de la transporturi şi cei din cadrul formaţiunilor arme explozivi şi substanţe periculoase, acţionează în perioada 23-24 decembrie a.c. la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente.

Se acţionează în mod special în zona hipermarketurilor şi a marilor magazine, precum şi în alte zone aglomerate în această perioadă.  Activităţile vizează prevenirea furturilor de şi din autoturisme, din buzunare, asigurarea unui trafic fluent şi respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, precum şi prevenirea comiterii de fapte cu violenţă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts