More


  ”Spintecătorul” din Socond, arestat pentru 30 de zile

  - Advertisement -

  cutitar

  După ce Gazeta de Nord-Vest a sesizat faptul că F. Ilie Lucian, în vârstă de 30 de ani, din Socond, a fost cercetat în stare de libertate deși a înjunghiat doi tineri, fiind oprit înainte de a face alte victime, la intervenția medicilor legiști și a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, individul a fost arestat pentru 30 de zile în urma deciziei judecătorilor sătmăreni.

  „În cursul zilei de 12.12. 2014, medicul legist a formulat concluzii privind leziunile suferite de victimele agresiunii comise în data de 11.12.2014 la barul ”Zet” din municipiul Satu Mare, stabilind că viața acestora a fost pusă în pericol. Urmare a acestui fapt, cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, iar în urma prezentării autorului F. Lucian de 30 ani, din Socond, în fața instanței de judecată, aceasta a dispus arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Satu Mare.
  Reamintim că pe fondul unor discuţii în contradictoriu, un individ din Socond, care răspunde la numele de F. Lucian Ilie, a înţeles în cursul zilei de joi să îşi facă dreptate cu un cuţit. Individul a băgat în spital doi fraţi, cărora le-a aplicat mai multe lovituri. Curios a fost faptul că autorul a fost cercetat în libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. Cele două victime au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare, unde s-a stabilit că au suferit o plagă înțepată abdominală toracică, rămânând internați. „Este vorba despre doi tineri. Unul în vârstă de 28 de ani şi cel de-al doilea în vârstă de 32 de ani, care au fost aduşi azi noapte (joi, n.red.) cu plăci înjunghiate. Unul în abdomen, iar celălalt în torace, în antebraţ şi în omoplat. Cei doi au fost duşi din Unitatea de Primiri Urgenţe pe Secţia chirurgie a Spitalului Judeţean. Sunt sub supraveghere medicală. Amândoi au fost aduşi în jurul orei 21.00”, a declarat asistenta şefă a Unităţii de Primiri Urgenţe, Maria Băban.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img