Surpriză plăcută pentru preşcolarii de la Dumbrava Minunatăalbinute

Preșcolarii din Grupa Albinuţelor Ocupate de la Grădinița Dumbrava Minunată au avut parte ieri de o surpriză de proporții. Aceștia au petrecut o după-amiază alături de părinți în clubul lui Mickey Mouse. Și pentru că au fost cuminți, cei mici au avut ocazia să îl întâlnească și pe Moș Crăciun.

Îmbrăcate în haine de sărbătoare, cele 24 de albinuțe din Grupa Albinuțelor Ocupate de la Grădiniţa Dumbrava Minunată l-au așteptat cu sufletul la gură pe Moș Crăciun. Pentru a-i arăta Moșului că merită cele mai frumoase cadouri, cei mici au pregătit un program artistic care a inclus poezii și colinde.

IMG_4727

Pentru a-l convinge pe Moș Crăciun că au fost cuminți, cei mici au avut două aliate de încredere. Educatoarele Gabriela Mihalca și Oana Ania au fost cele care s-au îngrijit ca evenimentul să fie unul degajat și care peste ani să se transforme într-o amintire frumoasă, atât pentru părinți cât și pentru copii.

Un rol important în activitatea de ieri l-au avut și părinții care și-au ales o steluță norocoasă și au pus-o pe bradul de Crăciun pentru care cei mici au realizat ornamente și figurine speciale.

Grupa Albinuțelor Ocupate este una dintre cele mai active grupe de copii, aceștia fiind implicați pe parcursul anului în diverse activități extrașcolare.

Alexandra Ardelean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts