More


  Trei accidente într-o singură zi

  - Advertisement -

  Într-o singură zi, miercuri, pe raza judeţului Satu Mare s-au produs trei accidente soldate cu rănirea a opt persoane dintre care trei minori. Astfel, în jurul orei 14.10, în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot pe Drumul Careiului din Satu Mare, C. Lucian, în vârstă de 21 ani, din Baia Mare, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers intrând în coliziune cu un alt autoturism marca Hyundai condus, de un bărbat de 39 ani, în aceeași direcție de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a trei minori de 2 și 13 ani, toți pasageri în autoturismul marca Hyundai. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

  Un alt accident rutier grav a avut loc în jurul orelor 15,45, pe DC 64 în afara localității Pelișor, când B. Iuliu, de 27 ani, din Nisipeni, conducând un autoturism marca Fiat, neînmatriculat, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în șanțul din partea dreaptă. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a trei tineri cu vârste de 27, 22 și 37 ani, toți din Nisipeni, pasageri în autoturism, precum şi a conducătorului auto.

  Tot în cursul zilei de miercuri, K. Nicoleta, de 35 de ani, din localitatea Apa, a condus autoturismul marca Suzuki iar pe fondul neasigurării corespunzătoare la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mercedes, care se afla în depășirea regulamentară a acestuia. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a şoferiţei.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img