More  A patra licitaţie pentru terenurile de la Luna Şes

  luna

  Primăria oraşului Negreşti Oaş va organiza o nouă licitaţie cu strigare, a patra, pentru vânzarea celor 17 parcele de teren din zona turistică Luna Şes. Licitaţia va avea loc în data de 24 februarie, la ora 11.00, la sediul Primăriei.

  Loturile au fiecare câte 20-30 ari şi sunt destinate exclusiv persoanelor juridice care doresc să construiască spaţii de cazare (pensiuni agroturistice, hoteluri, moteluri) sau restaurante. Condițiile de desfășurare a licitației sunt cele prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației și Caietul de sarcini, documente care pot fi achiziționate contra sumei de 200 lei de la sediul Primăriei Negrești-Oaș, de la Serviciul proiecte și achiziții publice.

  Terenurile cu pricina vor fi cu atât mai atractive pentru investitori cu cât lucrările de finalizare a staţiunii vor fi finanţate de Guvernul României. Chiar la finele anului trecut, Executivul a alocat suma de peste 6,74 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor de la pârtia de schi. Primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, este de părere că lucrările la staţiune vor fi finalizate până iarna viitoare, când se va putea şi schia.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE