More  Acoperişul unei case din Negreşti, făcut scrum

  isu

  Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Someş” Satu Mare au fost anunţati, marţi, la ora 21.52, despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Moişeni, judeţul Satu Mare. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând în colaborare cu SVSU Certeze.

  În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la bucătăria de vară , existând pericolul extinderii acestora la întreaga casă de locuit. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

  Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jarul căzut din soba situată în această încăpere şi care a incendiat materialele combustibile, aflate în imediata apropiere a acesteia. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi au fost distruse atât construcţia din lemn a acoperişului cât şi mobilierul încăperii, dar şi alte bunuri electronice din bucătărie. Din fericire, nu au existat persoane rănite.
  Robert Marcus

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE